szerző:
hvg.hu

Több ezer autós rekedt a Los Angeles melletti autópályán kialakult dugóban, így a food truck tulajdonosa úgy döntött, kinyitja a boltot.

Mi magyarok gyakran szeretjük hangoztatni, hogy a magyar találékonyságnak nincsen párja, de a jelek szerint azért az amerikaiaknak sem kell a szomszédba menniük egy-egy élelmes ötletért.

Még augusztus 24-én történt, hogy igen masszív dugó alakult ki Los Angeles környékén. A Mashable beszámolója szerint több ezer autós rekedt a 105-ös autópályán egy halálos baleset miatt: egy tartálykocsi és egy SUV ütközött össze. Az autópályát emiatt órákra le kellett zárni, a food truck tulajdonosa pedig úgy döntött, kinyitja a boltot.

Az üzlet úgy tűnik bejött, az autósok sorba álltak azért, hogy vehessenek valami harapnivalót.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!