szerző:
hvg.hu

Eddig semmi sem utalt arra, hogy a Lamborghini felvarrná a négy éve debütált Huracan Spyder ráncait, most viszont előkerült néhány igen beszédes fotó.

Idén már négy éve, hogy bemutatkozott a Lamborghini Huracan Spyder, ami még egy ilyen szuperautó esetében is azt jelenti, hogy lassan érkeznie kell(ene) a ráncfelvarrásnak. Az autó kapcsán viszont még csak hallani sem lehetett ilyesmiről, így mindenkit meglepetésként ért az a néhány fotó, amit egy Lamborghinivel foglalkozó fórumra posztolt ki az egyik felhasználó.

Bár a fotót sötétben készítették, annyi azért kivehető róla, hogy a hátsó lökhárítót átalakították, emellett pedig új diffúzort és hátsó légterelőt is kapott az autó. Hogy elöl milyen változásokat eszközöltek a tervezők, az sajnos a képről nem derül ki, de valószínűleg az első lökhárítót, valamint a légbeömlőket is átszabták.

©
©

A fotós készített egy képet a kocsi belsejéről is, ami alapján komoly változásra számíthatunk. A kocsi infotainment rendszere egyetlen hatalmas érintőkijelző lett, amivel valószínűleg a kocsi menetteljesítményét is kalibrálhatjuk majd.

©

Hogy teljesítményben mit tud majd a ráncfelvarrott Lamborghini, azt persze még nem tudni, így csak a mostani modellből tudunk kiindulni. A jelenleg futó Huracannak egy 5,2 literes V10-es motorja van, ami 601 lóerőt és 560 Nm nyomatékot ad le az aszfaltnak. A 0-100 km/h-s sprintet íg 3,2 másodperc alatt teljesíti, a végsebesség pedig 325 km/h-nál van.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Háromszáz milliárdnyi Mészáros-vagyon vált láthatóvá

Háromszáz milliárdnyi Mészáros-vagyon vált láthatóvá

Kukásautóval ütközött a BKK egyik Mercedes busza – fotók

Kukásautóval ütközött a BKK egyik Mercedes busza – fotók

Vásárlás: egyre nagyobb a leszakadás

Vásárlás: egyre nagyobb a leszakadás

Trump cáfolja Fethullah Gülen kiadatását

Trump cáfolja Fethullah Gülen kiadatását

Macedóniába is betette a lábát a Fidesz-média, és Gruevszkit tolja

Macedóniába is betette a lábát a Fidesz-média, és Gruevszkit tolja

Tizenegy embert gázolt el, száz óra büntetést kapott

Tizenegy embert gázolt el, száz óra büntetést kapott