szerző:
hvg.hu

Az Audi kiadta egyik legfontosabb újdonságához kapcsolódó első reklámanyagát.

Itt az Audi e-tron elektromos autó beharangozó filmje, amely 60 másodperc és a filmes Emmy-díjátadón fogják vetíteni. A videóban most sem mutatják meg teljes egészében az autót, de azért azt jól látni, hogy az eddigi prototípus képek alapján megismert koncepcióhoz hű maradt a végleges jármű. Láthatjuk a LED-es fényszórókat, a hátsó lámpákat és egyéb fontos design apróságokat.

Az Audi hivatalosan még mindig nem adott ki technikai információkat az autóról, amelyben minden várakozás szerint egy 95 kWh-s akkumulátor lesz, amivel 400 km feletti hatótáv küzdhető le egy töltésre. A teljesítménye 400 lóerőre várható, ahogyan arról már mi is írtunk többször, akárcsak arról, hogy a kocsin nem lesz hagyományos értelemben vett visszapillantó-tükör.

Videó: Ilyen lesz a visszapillantó tükör nélküli Audival közlekedni

Komoly változást hozhat ez a fejlesztés, ha a közlekedési szabályozók mindenhol engedélyezik.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!