szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Tulajdonképpen egy őszinte videó következne, amiben elismeri hibáját a motoros. Ennél már csak az lenne jobb, ha nem közúton versenyezne.

Egy nagy nézettségű motoros blogger, a török Emra600rr rakta fel legutóbbi kalandját a YouTube-ra, amelyen majdnem meghalt, vagy legalábbis lehet, hogy súlyosan megsérült volna, mi több, egy vétlen autóst is veszélyeztetett.

A videón egy lamborghinis haverjával utcai versenyeznek, a motoros egyébként egy Honda CBR 1000RR-rel megy. Láthatóan sokszor akár 200 km/h-ra körüli tempóval is, közúton, a forgalomban. Minden "nagyon szép", ám egy kanyart teljesen érthetetlen módon belülről csinál meg a Lamborghinit megelőzve, de átsodródik a másik sávba, ahol ott és akkor pont jön egy autó.

Utána megáll persze, és kijelenti a videó leírásában, hogy ez volt élete legnagyobb hibája, mindenki maradjon nyugodt ilyen helyzetben, és próbáljon menteni.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Kilátó épül a Naplás-tónál

Kilátó épül a Naplás-tónál

Dől a profit, ha sziesztázunk? –  Az alvás közgazdaságtana

Dől a profit, ha sziesztázunk? – Az alvás közgazdaságtana

Másfél évszázada írják, milyen meleg van – az elmúlt öt évben volt a három legforróbb július

Másfél évszázada írják, milyen meleg van – az elmúlt öt évben volt a három legforróbb július