szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Elon Musk beszólásaként indult, mostanra konkrét ruhadarab lett az autógyártó oldalán.

Az egész azzal kezdődött, hogy mostanra tényleg a Tesla lett a legértékesebb autógyártó a tőzsdén. A részvény ára a múlt héten 1200 dolláros magasságba jutott, miután a Tesla a második negyedévben a vártnál jobb szállításokat jelentett.

Ennek kapcsán poénkodott Musk azzal, hogy sokan játszottak arra, hogy a Tesla részvényei túlértékeltek egy ideje és esni fognak. És itt van az erős áthallás a shortra vagyis arra a tőzsdei üzletelésre, hogy eladásra játszik valaki, vagyis alapvetően arra, hogy a részvények árfolyama esni fog.

Musk ezen viccelődött, majd komolyra fordította az egészet és ténylegesen piacra dobta a rövidnadrágot a társaság webshopján keresztül. „Ünnepeld a nyarat a Tesla rövidnadrágjában. Rohanj, mint a szél, mulass, mint Liberace a piros szatén és arany ruhadarabunkban. Lazulj egy medence mellett, vagy bárhol egész évben, a limitált Tesla rövidnadrágban, amelyen ott a Tesla logó, hátul pedig a S3XY felirat. Mindez csodás komfortot nyújt a "záró csengő" mellé (utalva a tőzsdei zárásra – a szerk.)" A siker egyelőre nem maradt el, 36 millió reakciót váltott ki Musk tweetje. A nadrág pedig 69,42 dollár, ami megint csak elég rendes ár, a maga 21 ezer forintjával.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Windows van a gépén? Már most beállíthatja az új Start menüt

Windows van a gépén? Már most beállíthatja az új Start menüt

Több ezer bébiteknőst engedtek a tengerbe Bali partjainál - videó

Több ezer bébiteknőst engedtek a tengerbe Bali partjainál - videó

Fehérorosz elnökválasztás: kiszorították a tüntetőket Minszk belvárosából

Fehérorosz elnökválasztás: kiszorították a tüntetőket Minszk belvárosából