szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

100 Ft/kWh áron adják a gyorstöltés lehetőségét.

Másfél éve indult a Spar és az NKM Mobilitás Kft. között az együttműködés, amelynek keretében először 17 helyszínen 33 darab 2x22 kW teljesítményű AC-töltőt telepítettek.

A két cég az idén további boltokhoz telepít töltőket. 20 kiválasztott szuper- és hipermarket parkolójában – az áruházlánc megrendelésére és annak finanszírozásában – 48 darab, a korábbiakkal azonos, 2x22 kW-os maximális töltési teljesítményt biztosító AC-gyorstöltőt kapcsolnak be a rendszerbe – közölte a kiskereskedelmi cég.

A Spar áruházak parkolóiban lévő töltőkhöz a Mobiliti applikációt vagy a Mobiliti által biztosított fizikai kulcsot (RFID kulcstartót) kell használni, a töltési díj 100 Ft/kWh.

A hasonlóan kihelyezett töltők közt árazásban jelentős eltérések vannak, az Aldi és Lidl, Penny Market még ingyen adja a töltést. Az Auchan oszlopainál viszont 100 Ft/kWh-ért lehet tölteni.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Autó

Ilyen lesz a kecskeméti elektromos Mercedes

A Mercedes kompakt autó kínálatának fontos darabja lesz a magyarországi EQB modell, amelyet Kecskeméten kívül egyedül Kínában gyártanak majd még, de azt csak a távol-keleti ország piaca számára.

Kémfotókon a teljesen új 7-es BMW

Kémfotókon a teljesen új 7-es BMW

Késes támadás történt Frankfurtban

Késes támadás történt Frankfurtban

Íme, az egyetlen gyárilag golyóálló Porsche 911-es

Íme, az egyetlen gyárilag golyóálló Porsche 911-es