szerző:
automenedzser.hu

Íme, a legnépszerűbb tanácsaink! Ötéves évfordulóját ünnepli az Autómenedzser, a HVG autós portálja.

Íme, a legnépszerűbb tanácsaink! Ötéves évfordulóját ünnepli az Autómenedzser, a HVG autós portálja. Termésünk: 60 ezer cikk, 2100 galéria, 44 ezer címke, 50 ezer fotó, 571 teszt. 2007 júliusa óta 12 millióan látogatták meg az oldalt (93,3 százalékuk itthonról, de jelentős volt a német, az amerikai, a brit és a romániai érdeklődés), összesen 55 millió oldalt töltöttek le.

Látogatóink fele budapesti, a legkedveltebb böngésző a Firefox (44 százalék), a legtöbb mobilos látogatást Androidról kapjuk (34 százalék), de szeretik az oldalunkat iPadről és iPhone-ról is. Történetünk legeredményesebb hónapja az idei január volt, ekkor 1,6 millió oldalletöltést regisztráltunk - pont kétszer annyit, mint 2008 januárjában.

Top 10 tanács (traffipax, értéktartás, autólopás, téli gumi, egészségügyi doboz, autógáz, német autó, japán autó)

1. Mennyibe kerül a gyorshajtás? - táblázat

2. Bevezetik a 30 km/h-ás sebességkorlátozást lakott területen

3. Mennyit veszít értékéből az autó? Rangsorok kategóriánként

4. Van védelem az autótolvajok ellen?

5. Téli gumi: 3 tévhit, 2 tipp

6. 33 kérdés és válasz a téli autózásról

7. Lejárt egészségügyi doboz: tényleg büntetnek miatta?

8. Mit kell tudni az autógázról? Melyik autó nem alkalmas LPG-re?

9. Top 10: a legértékvesztőbb autók

10. Miért jobbak a német autók a japánoknál?

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!