hvg.hu Itthon

Harrach Péter: A sorosozás politikai marketingeszköz

A KDNP frakcióvezetője szerint különbséget kell tenni bevándorlásügy és a politikai marketing között, a folyamatos sorosozás pedig utóbbi kategóriába illik. A Népszavának interjút adó politikus Semjén Zsolt kedvenc hobbijáról, a vadászatról is beszélt.

hvg.hu Itthon

Alig maradt pénze a Fidesznek

Elkészült a Fidesz és a KDNP tavalyi költségvetéséről készült kimutatás, a nagyobbik kormánypárt egy halom pénzt költött, de a kereszténydemokratáknál sem maradt sok a számlán.

hvg.hu Itthon

Volt KDNP-s: Orbán bohócsipkát tesz Jézus keresztjére

Orbán korrumpálja Jézus keresztjét ,és bohócsipkát húz rá: Lukácsi Katalin nem fukarkodott a jelzőkkel, miután megtudta, miről beszélt Orbán a Kossuth rádióban. A volt KDNP-tag szerint Orbán teljesen félremagyarázza a kereszténydemokrácia fogalmát: az sokszínű, szolidáris és radikálisan tiszteli a személyt.

Dercsényi Dávid Itthon

Lukácsi Katalin: Az igazi cél az ellenzéki kétharmad

Egy mozgalom képe lebeg a tüntetésekben testet öltő új ellenzék egyik arca, Lukácsi Katalin szeme előtt, a volt KDNP-s aktivista, politikus azt is elárulta, kire szavazott, és azt is, miért kell az ellenzékieknek felvenni a képviselői mandátumukat, és hogy hogyan ad interjút a kormánybarát médiának.

1 2 3 4 5 6 7
40

A címlapról ajánljuk