T. R. Itthon

Gulyás: Nem is fogadták el a Sargentini-jelentést

Kormányinfót tart Gulyás Gergely miniszter, tovább színezi a Fidesz a valóságot, mondván, semmis a Sargentini-jelentés, csak annyi történt, a bevándorlást támogató erők többségben vannak az EP-ben, ezért megbüntették Magyarországot. Eldőlt az is: magánegyetem lesz a Corvinus.

Tóth Richárd Itthon

Orbán kevesellte, hogy ilyen kevesen tüntetnek ellene

A migráció a modern kori antiszemitizmus gyökere, a Fidesz pedig az adócsökkentés kormánya szeretne lenni. Kormányinfót tart a Miniszterelnökséget vezető miniszter, szóba kerültek Orbán külföldi útjai is. A kormány ősszel tárgyal majd az otthonápolási díjról. Gulyás Gergely azt mondta, az biztos, hogy lesz emelés, de az még nem dőlt el, milyen mértékű.

hvg.hu Itthon

Gulyás: Aki hajléktalan, be kell vinni

Kormányinfót tartott Gulyás Gergely. A magyar kormány csak olyan EU-s költségvetést tud támogatni, amely nem bünteti azokat, akik mögött teljesítmény van. A mostani tervezet ilyen. Erről és az alkotmánymódosításról is beszélt a miniszter.

hvg.hu Itthon

Gulyás Gergely lassan Lázár Jánossá alakul

Gulyás Gergely miniszter a kormányinfón arról beszélt, hamarosan benyújtják a jövő évi költségvetést, az általános tartalékot jelentősen emelik. A tárcák leadták az igényeket. A nyugdíjasok foglalkoztatása is erősödik.

hvg.hu Itthon

Kedden már be is terjesztik a szigorított Stop Sorost

Ezzel együtt pedig az Alaptörvényt is módosítják, jelentette be Gulyás Gergely, akit már nem érdekel a magyar labdarúgás. A miniszter szerint furcsa lenne, ha a Fideszt kizárnák az Európai Néppártból.

hvg.hu Itthon

Így mosakodott Lázár: nem bántó szándékkal gyalázta Bécset

Túlélte Bécset Lázár János, és nőnapon állt a sajtó és az ország elé, hogy elmondja, miért ad 12 ezer forintos gázárkedvezményt a kormány a családoknak egy hét tél után, a választások előtt. Kiderült, 70 milliárdba kerül az extra Erzsébet-utalvány és a gázár-rezsicsökkentés. A rezsicsökkentésnek semmi köze a szavazatvásárláshoz, ez sértés, jelentette ki a miniszter. Lázár beszélt Bécsről is - a videó Orbán Viktornak is tetszett.

hvg.hu Itthon

MSZP-képviselő tört rá Lázár Jánosra Elios-kérdésekkel a Kormányinfón

110. alkalommal mondja el a kormány, mit miért tesz, de valószínűleg most ez érdekli a legkevésbé az embereket. Az már inkább, mit mond a kormány arra, hogy a Fidesz egyik fellegvárában vereséget szenvedett, amire Lázár Jánosnak valamit mondania kell megint. Letekeri-e a kormány a Soros-kampányt vagy áthangszereli az ENSZ-re? Vagy mindenre rárak egy lapáttal? Lesznek-e bűnbakok és felelősök? Kövessék velünk a Kormányinfót, hogy lássuk, milyen válaszokat ad Lázár János és Kovács Zoltán ezekre a kérdésekre!

1 2 3 4 5 6 7 8

A címlapról ajánljuk