MTI Itthon

Morvai Gárda-mellényben vett részt a Jobbik rendezvényén

Morvai Krisztina, a Jobbik európai parlamenti (EP) képviselője és ifjabb Hegedűs Loránt református lelkész is a jogerős bírósági ítélettel feloszlatott Magyar Gárda mellényében vett részt a Jobbik Szent István-napi ünnepségén.

MTI Világ

Francia hetilap Morvai Krisztináról és a szélsőjobbról

Morvai Krisztina "obszcenitásairól" nem lenne érdemes beszélni, ha vezetésével a szélsőjobboldali Jobbik nem szerzett volna három képviselői helyet az Európai Parlamentben: az eredmény azonban nem váltott ki heves érzelmeket Magyarországon, ahol a cigányok kirekesztése széles körben elfogadott - írta csütörtökön megjelent számában a Le Nouvel Observateur című francia hetilap.

hvg.hu/MTI Világ

EP: keményen visszaszólt a Fidesz a Jobbiknak

A Fidesz EP-képviselői szerdán nyílt levélben utasították vissza a Jobbik EP-képviselőjének, Morvai Krisztinának állításait, amikor az Európai Parlamentben tartott felszólalásában a fideszes képviselőkről azt mondta, nem léptek fel érdemben a 2006 őszi rendőri túlkapások ellen.

Vélemény

Árpád-pajzs: kínos lett a díj, a Duna TV elnöke visszaadta

Cselényi László, a Duna Televízió elnöke tavaly a Szörényi Levente-féle Árpád-pajzs kitüntetettje volt. Az általa vezetett tévé idén közvetítette a díjátadót; 2009-ben Morvai Krisztina is kapott Árpád-pajzsot. Cselényi ezek után "köszönettel" visszaadta a díjat. A publicista szerint elfogadni is hiba volt. Hisz a közszolgálat politikai semlegességre kötelezne.

HVG Itthon

Széthúzás a Jobbik EP-képviselők között

Elválhat egymástól az Európai Parlamentbe (EP) jutott három jobbikos képviselő útja. A HVG információja szerint Morvai Krisztina nem ugyanabban a képviselőcsoportban foglal majd helyet, mint a vele egy listán bekerült Balczó Zoltán és Szegedi Csanád.

Itthon

Szima Judit indulna Brüsszelbe?

Szima Judit, a Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezetének (TMRSZ) főtitkára Jobbik-képviselőként Szegedi Csanád helyett szeretne kijutni az Európai Parlamentbe – tudta meg a hvg.hu.

MTI/hvg.hu Világ

Fotogén arc és egyenruhás utcai milícia: kicsoda Morvai?

A brit The Daily Telegraph a Jobbik poltikusnőjének portréját próbálja megrajzolni. Morvai Krisztina szerint ő maga tisztességes politikus, három gyermek édesanyja, "ott Nyugaton mégis náciként és fasisztaként" akarják bemutatni.

MTI Itthon

Morvai Krisztina nézetei az országról

Magyarország a magyaroké, ezért a Jobbik legfontosabb programpontja a termőföld magyar kézben tartása - mondta az MTI-nek adott interjújában Morvai Krisztina.

MTI Itthon

Morvai Krisztina nem akarja átvenni Vonától a Jobbikot

A parlamentből kiábrándult jobboldali szavazókra építi bázisát a Jobbik, célközönségük a gazdák, a kis-, és középvállalkozók, valamint a munkavállalók - mondta a párt európai parlamenti (EP) választási listavezetője.

hvg.hu Videók

Legyilkosozták Bajnait a háza előtt - videó

Bajnai Gordon háza elé vonult tegnap a Jobbik. Bár a párt az előrehozott választásokat követelte, a szónokok inkább a zsidókra "fókuszáltak", Bajnait pedig nemes egyszerűséggel legyilkosozták. "Fegyverbe, fegyverbe!" - kiabálta a tömeg. A rendezvényen Morvai Krisztina is felszólalt, aki a "lopott holmikat" szerezné vissza.

MTI Itthon

Morvai-jelentés: a miniszterelnök felelőssége

Gyurcsány Ferenc miniszterelnököt nevezi meg elsőrendű felelősnek a 2006 szeptemberi és októberi demonstrációkhoz kapcsolódó rendőri brutalitásért a Civil Jogász Bizottság jelentése - mondta el az MTI-nek Morvai Krisztina, a testület társelnöke csütörtökön, egy nappal azelőtt, hogy nyilvánosságra hozták az őszi eseményeket vizsgáló tanulmányt.

1 2 3 4 5 6
Vasárnap újranyitják a bangladesi varrodákat

Vasárnap újranyitják a bangladesi varrodákat

Kiskereskedelmi különadó: fizetni fognak a multik

Kiskereskedelmi különadó: fizetni fognak a multik

Cégátalakítás követte a kanizsai bútorgyár veszteséges évét

Cégátalakítás követte a kanizsai bútorgyár veszteséges évét

Az ír miniszterelnök orvosnak áll a járvány idejére

Az ír miniszterelnök orvosnak áll a járvány idejére

Az ellenzéki polgármesterek Orbánt idézve üzennek a kormánynak

Az ellenzéki polgármesterek Orbánt idézve üzennek a kormánynak

Betiltaná a vadállatpiacokat az ENSZ szakértője

Betiltaná a vadállatpiacokat az ENSZ szakértője

Virágvasárnapra is jutott egy mélyütés az önkormányzatoknak

Virágvasárnapra is jutott egy mélyütés az önkormányzatoknak

Gázrobbanás történt egy orosz lakóházban

Gázrobbanás történt egy orosz lakóházban

A címlapról ajánljuk