hvg.hu Tech

Megjött, letölthető az Office 2016

A május óta ingyen nyomogatható előzetes verzió után kedden végleges formájában is megjelent a Microsoft irodai szoftvercsomagjának 2016-os kiadása.

hvg.hu Tech

Próbálta már? Ezeket tudja az Office 2016

Hétfő óta bárki letöltheti az Office 2016 előzetes verzióját. Ennek apropóján összeszedtük, mivel is ad többet az új Word, Excel, PowerPoint és Outlook a korábbiaknál.

hvg.hu Tech

Ez az e-mail alkalmazás sokak életét egyszerűsítheti

Androidra és iPhone-ra is elérhető az az ingyenes e-mail app, amellyel üzeneteinket a lehető legegyszerűbben, gesztusokkal kezelhetjük, tennivalókká alakíthatjuk, lájkolhatjuk, felhőben tárolt dokumentumainkat csatolhatjuk, jelszóval védhetjük és még sok más hasznos funkciót találunk.

hvg.hu Tech

Eggyel könnyebb lecserélni a Gmailt

A Microsoft megkönnyíti a költözést azoknak, akik valamilyen oknál fogva le szeretnék cserélni a Google e-mailszolgáltatását.

hvg.hu Tech

Megjelent az Outlook iPhone-ra

Az Outlook Web App iOS-es kiadása ingyenesen letölthető, de használni csak az tudja majd, aki (vagy akinek a munkahelye) előfizet az Office 365 szolgáltatásra.

hvg.hu Tech

Ingyen Outlookot ad a Microsoft

A Windows 8 új verziója a Start menü mellett további újításként ingyenes Outlook szoftvert is hoz az operációs rendszer RT kiadását futtató gépekre.

1 2 3

A címlapról ajánljuk