Szlavkovits Rita Gazdaság

A levágott disznófül is asztalra került a tiszaföldvári lakossági fórumon

Rendőrségi feljelentésről, bizonyítatlan állatkísérletről, bűnbakkeresésről is záporoztak a hozzászólások a lakossági fórumon, Tiszaföldváron, ahol egy hete beszélnek a közeli sertéstelepen elhullott disznókról, még egy levágott, zacskóba gyömöszölt disznófül is előkerült. A fórum előtt mi is terepszemlét tartottunk.

hvg.hu Gazdaság

Tiszaföldvári sertéshorror: sorozatban hághatták át az előírásokat, ha valódiak a képek

Sertéstartók hüledeznek a felvételeken, amelyek disznótetemekről készültek Tiszaföldváron. Többek szerint ha valósak a nyilvánosságra került képek, akkor garmadával hághatták át az előírásokat. Közben este reagált a területileg illetékes kormányhivatal, majd Tiszaföldvár polgármestere, nem hivatalos információkra hivatkozva, azt közölte a közösségi oldalán, hogy a kánikulában meghibásodott szellőző miatt pusztulhattak el a sertések.

Molnár Csaba Gazdaság

Maradt a kaptafánál, most a multik is irigyelhetik a kis magyar céget

Egy mostanra itthon szinte teljesen kihalt iparágban vett repülőrajtot egy tavaly ilyenkor éppen csak megalakult tiszaföldvári manufaktúra. Ráadásul olyan, világcégektől hemzsegő piacon próbálkozik, ahol nem hogy fehér foltok, de még gombostűhegynyi szabad placcok sem nagyon mutatkoznak.

MTI Közlekedés

Fotó a sínen fennakadt autóbuszról

Hétfőn hajnalban Tiszaföldvárnál egy utasokat nem szállító autóbusz kidöntötte a vasúti fénysorompót, majd elakadt a vasúti átjáróban. A fotó a helyszínen készült.

MTI Baleset

Gabonatábla kapott lángra Tiszaföldvárnál

Kigyulladt a tarló hétfőn Tiszaföldvár külterületén, a tűz egy aratásra váró búzatáblára is átterjedt – közölte a Jász-Nagykun-Szolnok megyei katasztrófavédelmi szóvivő.

HavariaPress/MTI Itthon

Tovább szedi áldozatait a tél

Barátja talált rá annak a férfinek a holttestére, aki a napokban hűlt ki fűtetlen otthonában Tiszaföldváron. Egy 77 éves és egy 60 éves nő szintén kihűlés miatt halt meg az elmúlt napokban Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.

1 2

A címlapról ajánljuk