MTI Sport

Fontos szabályt változtatnának meg a fociban

Európa élklubjainak vezetőedzői azt javasolták a kontinentális labdarúgó-szövetségnek (UEFA), hogy vizsgálja felül az idegenben szerzett gólok szabályát a kupasorozatokban.

hvg.hu Sport

Van halálcsoport az idei BL-ben (kettő is), de lesz Real–Roma és Juve–ManUnited is

Kevesen múlott, hogy végre nekünk is a szokásosnál is izgalmasabb legyen a labdarúgó Bajnokok Ligája sorsolása: a Mol Vidi az utolsó pillanatig harcban volt a csoportkörbe jutásért, tulajdonképpen csak egy gól miatt nincs most ott. És nem, az az egy gól nem az első meccsen volt, hanem a hetedik-nyolcadikon. Így a fehérváriak majd pénteken izgulhatnak az Európa Liga-sorsoláson, csütörtökön viszont eldőlt, milyen csoportok jöttek össze a Bajnokok Ligája 2018/19-es szezonjára. Hát, lesznek nagy meccsek, és szerintünk két halálcsoport. Olvassa el, miként alakult a sorsolás, és kik nyerték az UEFA idei különdíjait. Segítünk: tarolt a Real Madrid.

MTI / hvg.hu Sport

Orbán kedvenc stadionkelléke ellen érvel az MLSZ

Sem jogilag, sem biztonsági szempontból nincs arra mód, hogy a futballstadionokban pirotechnikai eszközöket használhassanak a szurkolók – derült ki a Magyar Labdarúgó-szövetség háttérbeszélgetésén.

MTI Sport

Putyin hívta, elmegy a vb-re az eltiltott Blatter

A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) korábbi elnöke, a labdarúgással kapcsolatos mindennemű tevékenységtől eltiltott Joseph Blatter azt tervezi, hogy eleget tesz Vlagyimir Putyin orosz elnök korábbi meghívásának, és ellátogat az oroszországi labdarúgó-világbajnokságra.

MTI Sport

Lesz negyedik csere jövőre a BL-ben

Az egyenes kieséses szakasz mérkőzéseinek hosszabbításában élhetnek majd a vezetőedzők a negyedik csere lehetőségével a Bajnokok Ligájában és az Európa Ligában.

1 2 3 4 5 6 7
19

A címlapról ajánljuk