#friss

Narancsot facsartatott a Nébih, itt vannak az eredmények
 

Narancsot facsartatott a Nébih, itt vannak az eredmények

Íz, hőmérséklet, frissesség, vitamin- és cukortartalom, tisztaság – csak néhány a jó narancslé készítéséhez szükséges feltételek közül. A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) munkatársai tíz forgalmas vendéglátóhelyen tesztelték a facsart narancslevet. Egy budapesti cukrászdában itták a legjobbat.

hvg.hu hvg.hu

Tökéletes póréhagymás fogások - recept
 

Tökéletes póréhagymás fogások - recept

Igaz, hogy a májusi eső aranyat ér, de a szürkeségtől elfog minket az urbánus lelki fájdalom. Kell valami friss, ropogós, valami harsány, markáns és mégis behízelgő – a tányéron. Úgy tűnik, az újhagyma, de még inkább kicsit vaskosabb, termetesebb rokona, a póréhagyma tökéletes erre a célra.

Haulitus Anikó Haulitus Anikó

Receptek rászorulóknak
 

Receptek rászorulóknak

A legkiválóbb katalán szakácsok álltak össze, hogy közösen megjelentessenek egy új recepttárat. Még hozzá olyanoknak szánva, akik aligha fordulnak meg valaha is az éttermeikben.

T.S. T.S.


Tökéletes gyors, hűsítő levesek – recept
 

Tökéletes gyors, hűsítő levesek – recept

A sok forró nyári nap után hiába esik a hőmérő higanyszála akár tíz fokot is, az még nekünk nem elég. Nemcsak a nehezebb fogásokat nem kívánjuk, de ha csak lehet, kímélni szeretnénk magunkat attól is, hogy órákat álljunk a meleg tűzhely mellett. A hideg levesek igazi megoldást és felfrissülést kínálnak, pillanatok alatt elkészülnek, és a jól összeválogatott friss gyümölcsökből, zöldségekből igazi ízorgiában tobzódhatunk.

Haulitus Anikó Haulitus Anikó