#gasztrofesztivál



A harcsa az év hala. De miért szeretjük?
 

A harcsa az év hala. De miért szeretjük?

Hogy hány konyhában rotyogott az ünnepekkor harcsapaprikás vagy halászlé harcsából, nem tudjuk, de az biztos, hogy ízletes húsa miatt az egyik legkedveltebb étkezési halunk a harcsa. S immár övé a 2017-es év is.

hvg.hu hvg.hu







Pékfesztivál lesz a hétvégén a komáromi erődben
 

Pékfesztivál lesz a hétvégén a komáromi erődben

A komáromi Monostori Erődben rendezi szombaton és vasárnap a X. Országos Pékfesztivált a Magyar Pékek Fejedelmi Rendje. A családi rendezvény sütőiparosok, hagyományos élelmiszergyártók, kézművesek bemutatóival, gyermekprogramokkal, színpadi produkciókkal és koncertekkel várja az érdeklődőket.

MTI MTI