hvg.hu Világ

17 éve szenved az otthagyott rothadó halszósz bűzétől egy kanadai város

Közel két évtizeddel csendben bezárta új-fundlandi gyárát az Atlantic Seafood Sauce Company nevű cég, s diszkréten ott hagyott több mint száz kádnyi, már kész halszószt. Bár Kanada ezen a részén általában hideg van, a szósz természetesen megromlott, s az üzemnek helyet adó St. Mary-ben évek óta elviselhetetlen bűz terjeng. Egyelőre senki sem akarja elvinni a kádakat.

T.S. Gasztro

Ketchup az utolsó cseppig - eredeti recept

Valószínűleg majdnem mindenki küzdött már ketchupos, majonézes, mustáros üvegekkel és flakonokkal, hogy kicsikarja belőlük a nem kevés maradékot. Massachusettsi feltalálóknak köszönhetően végre nyerésre állhatunk hétköznapi csatarázásainkban: itt az üvegből könnyedén kicsusszanó szósz. Diadalmas jelen – és egy kis múlt, originális recepttel.

A felfrissített Suzuki Ignisre keveset, a Swiftre kicsit többet kell várnunk

A felfrissített Suzuki Ignisre keveset, a Swiftre kicsit többet kell várnunk

51 milliárd forint bevétel a Hellnél, a tulajdonosok 2,5 milliárd profitnak örülhettek

51 milliárd forint bevétel a Hellnél, a tulajdonosok 2,5 milliárd profitnak örülhettek

Egy próbát megér: ha így néz körbe a telefonja kamerájával, láthatja a biztonságos 2 méteres kört

Egy próbát megér: ha így néz körbe a telefonja kamerájával, láthatja a biztonságos 2 méteres kört

A járvány alatt is ömlik a közpénz a kastélyprogramba

A járvány alatt is ömlik a közpénz a kastélyprogramba

Hogyan főzzünk tökéletes tésztát? Íme 8 tipp Jamie Oliver mesterétől!

Hogyan főzzünk tökéletes tésztát? Íme 8 tipp Jamie Oliver mesterétől!

Nem tudják, hogy mi tudjuk, hogy ők tudják – avagy mit lehet még elmondani a Jóbarátokról?

Nem tudják, hogy mi tudjuk, hogy ők tudják – avagy mit lehet még elmondani a Jóbarátokról?

Újra patkányveszély van Budapesten

Újra patkányveszély van Budapesten

Még az idén jöhet az első MacBook, amibe az Apple saját processzora kerül

Még az idén jöhet az első MacBook, amibe az Apple saját processzora kerül

A címlapról ajánljuk