#honlap

MTI Itthon

Új honlapot indított a kormány

Új konzuli tájékoztató oldalt indított a kormány azzal a céllal, hogy információkkal lássák el a külföldre utazókat.

MTI Világ

Újra a panaszhonlap miatt kritizálják a holland kormányfőt

Az Európai Parlament frakciói bírálták a holland kormányfőt, amiért nem határolódik el a holland Szabadságpárt idegenellenes honlapjától. "A holland kormány hallgatása teljességgel elfogadhatatlan" - mondta kedden Strasbourgban Guy Verhofstadt korábbi belga miniszterelnök.

MTI Tech

Újra hackerek csaptak le a Vatikán honlapjára

Öt napon belül másodszor támadták meg hackerek a Vatikán honlapjának szerverét, így az egyházi állam hivatalos weblapja hétfő délután sem volt elérhető. A támadás a Vatikáni Rádió honlapját is érintette.

MTI / hvg.hu Itthon

Még nem heverte ki az Ab honlapja a hétvégi hackertámadást

Nemsokára ideiglenes oldalt indít az Alkotmánybíróság addig, amíg a honlapjukat ért múlt hétvégi támadás után sikerül biztonságosan újraépíteni a rendszert. Sereg András szóvivő pénteken azt mondta, hogy a hackertámadás körülményeit vizsgálják. Az ideiglenes oldalon a legszükségesebb információk vannak, például a napirend vagy a taláros testület határozatai.

MTI Tech

Honlapot indít a Harry Potter írója

Hamarosan, áprilisban indul J.K. Rowling, a Harry Potter-történetek írójának Pottermore elnevezésű weboldala, amely lehetőséget ad a rajongóknak arra, hogy felfedezzék varázslótanonc világát és ajándéktárgyak mellett beszerezzék a kalandjairól szóló könyveket elektronikus formában.

MTI Világ

Meghackelték az azeri tévé honlapját a perzsa kokainharcosok

Az "Iráni kiberhadsereg" és a "Perzsa kokainharcosok" nevű csoportok hackerei megtámadták az azeri nemzeti légitársaság és a tévé honlapját - mondták el tisztségviselők csütörtökön. Ez már a második akció az azeri állami weboldalak ellen.

MTI / hvg.hu Világ

Nagykövetek tiltakoznak a vendégmunkásokról szóló holland portál miatt

Nyílt levélben fejezte ki aggodalmát tíz kelet-közép-európai EU-tagállam hollandiai nagykövete egy holland honlap miatt, amelyet a Geert Wilders vezette szélsőjobboldali Szabadságpárt azért hozott létre, hogy az országban dolgozó közép- és kelet-európai vendégmunkásokkal kapcsolatos panaszoknak adjon helyet. A misszióvezetők elhatárolódást kértek a hágai kormánytól – közölte a Külügyminisztérium kedden.

MTI Világ

Új honlapon lehet vitatkozni a bevándorlásról

Bevándorlás-szakpolitikai fórumot indított kilenc európai uniós tagállam – így szeretnék segíteni az EU politikájának megértését és azt, hogy az állampolgárok maguk is elmondhassák véleményüket.

hvg.hu Napi merítés

Meghackelték a zuglói MSZP-honlapot

Meghackelték a honlapszerkesztők a zuglói MSZP honlapját, mert állításuk szerint a kerületi elnök, Tóth Csaba nem fizetett a megrendelt szolgáltatásokért. Tóth Csaba más véleményen van.

MTI Világ

Több órára leálltak a lengyel közigazgatási szervek honlapjai

Több órára álltak le a lengyel közigazgatási szervek honlapjai szombat este, a hackertámadásairól ismert nemzetközi Anonymous csoport több közösségi oldalon beismerte a hackertámadást, a hivatalos szervek szerint túlterhelés lehetett az oka a fennakadásnak.

MTI Tech

Izraeli hackerek feltörték a szaúdi tőzsde honlapját

Izraeli számítógépes kalózok egy csoportja kedden azt állította, hogy behatolt a szaúd-arábiai és az egyesült arab emírségekbeli tőzsde honlapjára, megtorlásul a tel-avivi tőzsde és az El Al légitársaság portálja elleni előző napi hackertámadás miatt.

MTI Gazdaság

Indul az elszamoltatas.kormany.hu honlap

Honlap indult a kormányzati elszámoltatásról, ahol Budai Gyula kormánybiztos közlése szerint, széleskörű tájékoztatást kívánnak adni a 2002-2010 közötti szocialista kormányok prominenseinek állami pénzek terhére elkövetett visszaéléseiről és a mostani kabinet vonatkozó intézkedéseiről.

MTI Világ

Hackerek törték fel az izraeli tűzoltóság honlapját

Magukat gázai övezeti hackereknek nevező internetes kalózok megtámadták csütörtök este az izraeli tűzoltóság honlapját - közölte pénteken Jórám Lévi, a szolgálat szóvivője. A hackercsoport üzeneteket hagyott, egyebek mellett lábnyomokat és egy arab nyelvű feliratot Danni Ajalon izraeli külügyminiszter-helyettes fényképén. A tűzoltóság honlapját pénteken helyreállították.

hvg.hu Világ

Brit kormány: Irán blokkolta a nagykövetségük honlapját

Nagy-Britannia még novemberben záratta be iráni nagykövetségét, miután azt több száz diák feldúlta és elfoglalta. Irán válaszul kiutasította országából a brit diplomatákat. A szigetország most azt állítja, Teherán elérhetetlenné tette az országban a nagykövetség honalpját - adta hírül a Reuters.

MTI Világ

Szíriai kormányhű honlapokat hekkeltek meg ellenzékiek

Hét nagyobb szíriai város és több kormányhivatal honlapját törték fel internetes aktivisták, miközben a biztonsági erők folytatják a tüntetők elleni kegyetlen fellépést - adta hírül az al-Dzsazíra hírtévé hétfőn internetes honlapján.

1 2 3 4 5 6 7 8 9
Májusra teljes nyitást tervez Ausztria

Májusra teljes nyitást tervez Ausztria

Kőrössi P. József köszönetet mond Ceauşescunak – Könyvajánló

Kőrössi P. József köszönetet mond Ceauşescunak – Könyvajánló

Olaszországban április 26-tól újraindul a tantermi oktatás és nyitnak a teraszok

Olaszországban április 26-tól újraindul a tantermi oktatás és nyitnak a teraszok

Jutalmat kínálnak a védőoltásért több német üzletláncnál

Jutalmat kínálnak a védőoltásért több német üzletláncnál

Különleges megoldást talált ki a Xiaomi, hogy lehűtse az összecsukható Mi Mix Foldot

Különleges megoldást talált ki a Xiaomi, hogy lehűtse az összecsukható Mi Mix Foldot

Nem szállít Magyarországra az európai Amazon, a kiskereskedelmi különadó lehet az oka

Nem szállít Magyarországra az európai Amazon, a kiskereskedelmi különadó lehet az oka

Tucatnyinál is több orosz hadihajó indult a Fekete-tengerre

Tucatnyinál is több orosz hadihajó indult a Fekete-tengerre

A tudomány mondja: van pozitív hatása annak, ha otthon ülve tévézik

A tudomány mondja: van pozitív hatása annak, ha otthon ülve tévézik

A címlapról ajánljuk