#kézműves fagylalt

Az egykori lemezlovas ma már a kézműves fagyit keveri
 

Az egykori lemezlovas ma már a kézműves fagyit keveri

Meglátogattuk a Levendula fagyizókat ellátó műhelyt, hogy megtudjuk, hogyan készülnek az extrém ízű kézműves különlegességek, és hogy végigkísérjük a fagyi útját az üzletekig. Legnagyobb meglepetésünkre még egy adóhatósági ellenőrzésnek is szemtanúi lehettünk.

Varga Szabolcs Varga Szabolcs

Ha ma kezdené, talán nem is lenne
 

Ha ma kezdené, talán nem is lenne "kenős fagyi" Budán

Huszonöt éve, a rendszerváltás hajnalán nyitott meg az első olasz kézműves fagyizó Budapesten. Az Artigiana azóta is a kevés biztos pontok egyike a városban, az alaposan megváltozott piacon is megőrizte a törzsvásárlóit. A vállalkozás fenntartása azonban az évek során egyre nehezebbé vált, a tulajdonos nem szívesen lenne azok helyében, akik csak most vágnak bele a bizniszbe.

Varga Szabolcs Varga Szabolcs