hvg.hu Világ

Megfosztották a zaklatókat a brit állampolgárságtól

Megfosztották brit állampolgárságától annak a kilenc fős bandának a három tagját, amely 2012-ben a Manchesterhez tartozó Rochdale-ben követett el súlyos bűncselekményeket: nemi erőszakot követetek el, s fiatal lányokat kényszerítettek prostitúcióra.

hvg.hu Világ

Tizenöt évig tartott fogva egy lányt egy indonéz varázsló

Az indonéz rendőrség által csak H-ként nevezett, most 28 éves nőt 13 éves korában vitték el szülei a varázslóhoz, s azt kérték tőle, gyógyítsa meg őt. Az alternatív gyógymódjairól ismert varázsló, Jago néhány nap múlva közölte, hogy a lány elszökött tőle, és világgá ment.

hvg.hu Itthon

Megszólalt a molesztáló hitoktató nevelt fia, akit többször megerőszakolt nevelőapja

Sokkolta, hogy újra gyerekek közelébe kerül – ezt mondta az RTL Híradónak a molesztáló hitoktató nevelt fia, akivel éveken keresztül erőszakoskodott a férfi. Korábban hat évet ült börtönben, mert többször megerőszakolta az akkor még kiskorú fiút. A hitoktató egy tatabányai iskolában is molesztálni próbálta 7 és 9 éves tanítványait, ezért előzetes letartóztatásba került.

hvg.hu Kult

Már az ügyészség előtt van Stallone szexbotránya

Átadta Sylvester Stallone nemierőszak-ügyét a Santa Monica-i rendőrség a Los Angeles-i kerületi ügyészségnek. Hamarosan megvizsgálják a filmsztár ellen felmerült szexuális bűncselekmény vádját – jelentette be Greg Riesling, az ügyészség szóvivője.

1 2 3 4 5 6 7
32

A címlapról ajánljuk