MTI/hvg.hu Itthon

Kunhalmiék legkésőbb péntekig izgulhatnak

Megérkeztek a Kúriára az érvénytelennek nyilvánított szavazólapok, amiket legkésőbb péntekig át kell vizsgálniuk és újra kell számolniuk. Ha ezzel végeznek, akkor lesz eredménye az április 6-i parlamenti választásnak a budapesti 15. számú választókerületben is.

MTI Itthon

Nem számolják újra a szavazatokat, csak mert kicsi a különbség

Nem lehet a szavazatok újraszámlálását kérni csak azért, mert a jelöltek szerint nagyon kevés vokssal maradtak el riválisuktól. Az újraszámlálás valójában ismételt újraszámlálást jelent, mert a jogszabály szerint minden eredményt legalább kétszer meg kellett számolni.

MTI Világ

Az újraszámlálás után is ugyanaz maradt a mexikói elnök

Megerősítette Enrique Pena Nieto győzelmét a mexikói elnökválasztáson leadott voksok több mint felének újraszámolása - közölte helyi idő szerint csütörtök este a választási bizottság elnöke, aki szerint így nincs ok a voksolás eredményének megkérdőjelezésére.

MTI Világ

Újraszámolják a szavazatokat Szabadkán

Szabadkán újraszámolják azokat a szavazatokat, amelyeket a május 6-án tartott szerbiai általános választások keretében a helyi képviselő-testületre adtak le – tapasztalta péntekre virradóra az észak-bácskai város Új Városházáján az MTI tudósítója.


A címlapról ajánljuk