Szlavkovits Rita Gazdaság

Az MSZP-s Czeglédy Csaba tanúként is vezetőszáron érkezett a bíróságra

A már hatmilliárdos csalással gyanúsított szocialista önkormányzati képviselőt tanúként hallgatta ki a szegedi bíróság egy az övétől különálló, azzal mégis összefüggő ügyben. Czeglédynek tehát úgy kellett vallomást tennie, hogy ne lehessen megvádolni hamis tanúzással, de ne vádolja meg magát bűncselekménnyel.

hvg.hu Itthon

Bántalmazhatta feleségét Hujber Ferenc

A Story magazin szerint Hujber ellen vádat emeltek könnyű testi sértés miatt. A napokban kellene megjelennie a bíróságon, de Kanadába költözött.

MTI/Magyar Nemzet Bűnügy

MN: családjával együtt tűnt el Kolompár Orbán testvére

Nemcsak Kolompár László, Kolompár Orbán perének másodrendű vádlottja tűnt el nyomtalanul, hanem az egész családja is. A rendőrség mindezt megerősítette, ennek ellenére a Kecskeméti Törvényszék május 21-re és 22-re tűzte ki a következő tárgyalási napot - írja szerdai számában a Magyar Nemzet.

MTI Itthon

Eclipse-ügy: az elsőrendű vádlott tagadta bűnösségét

Tagadta bűnösségét a milliárdos áfa-csalás miatt a Fővárosi Törvényszéken kedden megkezdődött Eclipse-ügy elsőrendű vádlottja, Deák Endre. Májusban tanúk meghallgatásával folytatódik a nemzetbiztonsági vonatkozásokat is érintő per, amelynek negyedrendű vádlottja a titkosszolgálati vezetők ellen kémkedés vádjával folyó eljárásban is megvádolt, jelenleg is előzetes letartóztatásban lévő Püski László.

MTI Bűnügy

Fészekrakó-ügy: 278-an ülhetnek a vádlottak padján

Az ügyészség 278 embert vádolt meg a Fészekrakó programhoz kapcsolódó ügyben Miskolcon, az 520 oldalas vádiratot benyújtották a bíróságnak - közölte Borsodi György, Borsod-Abaúj-Zemplén megyei főügyészhelyettes csütörtökön sajtótájékoztatón.

MTI Itthon

Hunvald-ügy: az egyik vádlott barátnője százezrekért adott tanácsot

Az erzsébetvárosi ingatlanbotrány első- és másodrendű vádlottja, Gál György szabad demokrata kerületi gazdasági bizottsági elnök és Hunvald György kerületi szocialista polgármester az ellenük folyó eljárás megindulása előtti hónapokban a rájuk vonatkozó "kilövési engedélyről" beszélgetett telefonon - derült ki a Fővárosi Bíróságon folyó büntetőper bizonyítási eljárásának zárószakaszában a keddi tárgyaláson ismertetett lehallgatási anyagból.

MTI Itthon

WB-ügy: eddig minden vádlott tagadta bűnösségét

Folytatódott a West Balkán-ügy tárgyalása a Pesti Központi Kerületi Bíróságon (PKKB), szerdán két vádlottnak kellett megjelennie a tárgyaláson, az egyikük a rendezvényen a szervezés egy részéért, a vendéglátásért, másikuk a biztonságért felelt. Mindketten fenntartották, hogy ártatlanok az ügyben, de a tárgyaláson csak egyikük tett vallomást.

1 2

A címlapról ajánljuk