MTI Itthon

Napi Kósa: Elég katonánk van a határok védelmére

Ha a horvát határt is meg kell védenünk, akkor értelemszerűen már szükség van a katonák segítségére – mondta Kósa Lajos. Frakcióvezetői kinevezése miatt valószínűleg lemond a 2017-es vizes vb szervezőbizottsági elnökségéről.

MTI Itthon

Orbán Viktor elhagyja az országot

A miniszterelnök összeköti a kellemest a hasznossal: Kazanyban átveszi a következő vizes vb rendezőjének járó FINA-zászlót, és megnéz néhány versenyt is.

MTI Sport

Hosszú Katinka: Szinte semmire sem emlékszem a döntőből

Hosszú Katinka tudta, hogy győzni fog Kazanyban, de a világrekordra próbált nem is gondolni. Világbajnoki úszása után azt mondta, még most sem fogta fel, hogy megdöntötte a hat évvel ezelőtti cápadresszes rekordot. A döntőből alig emlékszik valamire: "az utolsó huszonöt méter már nagyon fájt, akkor kezdtem magamhoz térni, hogy húha, itt gondok lesznek, de reméltem, hogy senki nincs a közelemben" - tette hozzá.

MTI Sport

Még sosem akartak ennyi vizes vb-t rendezni

Minden eddiginél több, hét ország jelentkezett a 2021-es vb-re. A vizes sportokat összefogó FINA azután nyitotta meg újra ezt a dátumot, hogy Magyarország Mexikó visszalépése után elvállalta a 2017-es világbajnokság megszervezését.

1
4 5 6 7 8 9 10

A címlapról ajánljuk