A puding iránti rajongásunk zsenge ifjúkorunkban gyökeredzik, ez az az édesség, amelynek készítését rögtön a tejbegríz után megtanultuk. Persze akkor még, és sok hosszú éven át pudingporból főztük, sőt, egy rövid, szégyenteljes időszakban csak kavartuk - ugye mindenkinek megvan a hidegen készíthető Aranka por íze? (Hiába is próbálnánk elfelejteni...)
Később, tudatos fogyasztóként átálltunk a DM-ben kapható bio pudingporra, hogy ezzel is minél kevesebb felesleges adalékanyagot jutassunk családunk szervezetébe. Egészen addig, amíg fel nem fogtuk (beletelt néhány hónapba), hogy pontosan miért is adjuk ki becses forintjainkat. Mert bár az Alnatura bio pudingpora tökéletesen kedvünkre való eredményt biztosított, még jobb és olcsóbb megoldás, ha azt a néhány dolgot mi magunk dobjuk össze.
A folytatást és a puding receptjét a life-style.hu-n találja, kattintson!