szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Pokémon GO napok alatt hódította meg a világot, és most már azt is tudjuk, hogy a szórakozás és a kikapcsolódás mellett arra is jó, hogy hűtlen párunkat leleplezzük vele.

A súlyos addikciót is kiváltható játékhoz nélkülözhetetlen a GPS, így meg lehet tekinteni, hogy pontosan hol kaptunk el egy lényt. A jelenlegi barátnőjét az exével megcsaló férfi azzal bukott le, hogy nem bírta ki, hogy a szeretője lakásában, a pásztorórák alkalmával is begyűjtsön néhány Pokémont – írja a Bustle.

A barátnő vagy kíváncsiságból, vagy féltékenységből megnézte párja Pokémon-kollekcióját, ebből pedig kiderült a GPS-koordináták alapján, hogy a férfi visszajár az exéhez.

Nem ez az első különös eset, amit a Pokémon GO produkált: az egyik játékos az okostelefonra letölthető appal halottat talált.

Kipróbáltuk a Pokémon GO-t: megőrültünk, és 35 fokban elmentünk sétálni

A Pokémon szó sokak számára ismerősen csenghet, de a mögöttes tartalommal leginkább csak a fiatalabb korosztályok képviselői szoktak tisztában lenni. Röviden a lényeg: a 90-es évek közepén egy bizonyos Satoshi Tajiri álmodta meg a projektet, melynek neve az angol "Pocket Monsters" szavak összevonásából jött létre.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
650 lóerős villanyautóként támad a BMW i7

650 lóerős villanyautóként támad a BMW i7

„Demeter Szilárd nem az új zsidó, hanem a régi náci” – a PIM-főigazgató miatt sorozták a Fideszt a parlamentben

„Demeter Szilárd nem az új zsidó, hanem a régi náci” – a PIM-főigazgató miatt sorozták a Fideszt a parlamentben

RTL: Tömegek voltak a plázákban szombaton

RTL: Tömegek voltak a plázákban szombaton