szerző:
hvg.hu

Gondolta volna, hogy a Pornhubon Donald Trumpra is gyakran rákeresnek? Felkerültünk-e a legtöbb pornót fogyasztó országok listájára?

Érdekes statisztikákat hozott nyilvánosságra az egyik legnagyobb pornóoldal. A tavalyi adatokat összesítő grafikonokból a következő eredmények derültek ki:
Az oldal 2016-ban összesen 92 milliárd videómegtekintést számlált.

A következő országok lakói kattintottak a legtöbbször:
  1. Amerikai Egyesült Államok
  2. Izland
  3. Egyesült Királyság
  4. Kanada
  5. Új-Zéland
  6. Írország
  7. Norvégia
  8. Ausztrália
  9. Svédország
  10. Hollandia

Mi érdekelte leginkább a világot?

Úgy tűnik, Kim Kardashian vitte a pálmát, de furcsamód sokan kerestek Donald Trumpra is.

A legkeresettebb filmes karakterek listáján egyértelműen Harley Quinn és Batman nyert:

A legtöbb időt a Fülöp-szigetek lakói (12 perc 45 másodperc), a legkevesebbet pedig a kubaiak (4 perc 57 másodperc) töltik az oldalon. Az oldalt este 10 és éjfél között látogatják a legtöbben, hajnal 2 és reggel 9 óra között viszont természetesen alacsony a látogatottság. Voltak egészen furcsa keresések is, mint például a Star Wars, a Pokémon és a Minecraft.

Az éves összesítésből arra is választ kaphatunk, hogy mely témakörökre voltak leginkább kíváncsiak a férfiak és nők, illetve azt is megtudhatjuk, hogy melyik korosztály milyen eszközről látogatja az oldalt.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!