szerző:
hvg.hu

Már csak három szombatunk van januárban, de négy kihagyhatatlan program is kínálkozik a borbarátoknak. Az éves válogatásban pedig ötven kóstolás a minimum.

Az idénre is összeállított egy bornaptárat a Borászportál, hogy megkönnyítse a tájékozodást, válogatást, mikor, hova, miért érdemes mennünk. Január közepétől december végéig alapkoccintás félszáz boros eseményen, úgy hogy már kezdhetjük is az előjegyzéseket.

©

E hét szombatján irány a Monori pincefalu, ahol hagyományosan Jégvirágtól Borvirágig járhatunk leről fel, felről le. Egy hét múlva Pincéről pincére - Varációk Vincére Siklóstól Villányig, vagy éppen kis kiruccanás Budapest szőlőskertjébe, a Téli Etyeki Piknikre. A hónap utolsó szombatján pedig kiderül, milyen az Olaszrizling Szerintünk – vagyis a fajta termelői mit töltenek a poharakba a fajta szerelmeseinek Somlótól Villányig, Egerszalóktól Csopakig.   

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!