szerző:
hvg.hu

Néhány napja a producer még azt állította, hogy a felesége mindenben mellette áll.

„Megbocsáthatatlan tettekre” hivatkozva elválik a férjétől Georgina Chapman, a Marchesa divatház vezetője. A hollywoodi producer megbocsáthatatlan tetteire az elmúlt napokban derült fény: miután a New York Times megírta, hogy több színésznőt és női kollégát is molesztált, nők sora állt elő azzal, hogy Harvey Weinstein őket is zaklatta. Sőt többen már nemi erőszakkal is megvádolták. (Az üggyel ebben a cikkünkben foglalkoztunk részletesen.)

Weinstein és Chapman három évig volt együtt, mielőtt 2007-ben összeházasodott. Két gyerekük van.

Georgina Chapman a People magazinnak adott nyilatkozatában ezt írta:

„A szívem szakad meg minden nőért, aki elképesztő fájdalmakon ment keresztül ezek miatt a megbocsáthatatlan tettek miatt. Úgy döntöttem, hogy elhagyom a férjem. Most a gyerekeimmel szeretnék törődni, és kérem a média megértését.”

Weinstein néhány nappal ezelőtt még azt mondta, hogy a felesége mindenben mellette áll, és hogy a nő tudott arról is, hogy készül a cikk a New York Timesban.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!