szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A szexuális vádak után tévétársaságok és filmprodukciós cégek egymás után szakítják meg a kapcsolatot a komikussal.

A héten jelent meg a New York Timesban az az írás, amelyben öt nő vádolta meg szexuális zaklatással a komikus, színész és rendező Louis C.K.-t. Nem sokkal később ő maga is elismerte a vádakat.

Ezek után szinte minden, a komikussal kapcsolatban álló tévétársaság és filmprodukciós cég igyekezett eltávolodni tőle. A forgalamó törölte az új filmje, az I Love You Daddy bemutatóját az Egyesült Államokban. A HBO és a Netflix közölte, hogy nem sugározza tovább a sorozatait. Pénteken a Universal is bejelentette, hogy C.K. hangját nem fogják felhasználni A kis kedvencek titkos élete második részéhez, amelynek 2019 júniusára tervezték a bemutatóját. A TBS felfüggesztette a The Cops című sorozat gyártását, amelynek producere volt Louis C.K. Az FX is közölte, hogy megszakítja a kapcsolatot a társaságnak producerként dolgozó komikussal.

Mindeközben Louis C.K. ügynöke, Lewis Kay a Twitteren jelentette be, hogy szakít ügyfelével.

Ahogy a Variery szerint a továbbiakban a 3 Arts menedzsment cég sem dolgozik Louis C.K-vel.

Louis C.K. közleményben ismerte el, hogy igaz, amivel a nők vádolják. A komikus azt is írta, hogy megbánta, amit tett, és igyekszik tanulni a történtekből, nem elfutni előlük.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Trump utolsó gesztusával Marokkónak adta Nyugat-Szaharát

Trump utolsó gesztusával Marokkónak adta Nyugat-Szaharát

Nem jó ötlet felváltva használni az e-cigit és a simát

Nem jó ötlet felváltva használni az e-cigit és a simát

Oxfam: A világ 10 leggazdagabb embere 500 milliárd dollárral gazdagodott a pandémia idején

Oxfam: A világ 10 leggazdagabb embere 500 milliárd dollárral gazdagodott a pandémia idején