Bicsérdi Ádám
Bicsérdi Ádám
Tetszett a cikk?

Percekkel azután, hogy lefújták Louis C. K. filmjének amerikai premiervetítését, a New York Times közzétette azt a cikket, amelyben öt nő vall arról, hogy a humorista a jelenlétükben maszturbált, vagy kérte meg őket arra, hogy végignézzék, ahogy önkielégít.

A New York Times cikke Dana Min Goodman és Julia Wolov vallomásával indít, akik beszámolójukban egy 2002-es esetet idéznek fel. Vallomásuk szerint Louis C. K. chicagói hotelszobájukba invitálta minkettőjüket, majd ott meztelenre vetkőzött, és a szemük láttára maszturbált.

Abby Schachnert 2003-ban hívta el egyik fellépésére a humorista telefonon, Schachner szerint végig hallotta a beszélgetés közben, ahogy C. K. éppen önkielégítést végez.

Rebecca Corry egy 2005-ös esetet idézett fel, amikor Louis C.K. egy televíziós műsor felvételén kérdezett rá arra, maszturbálhatna-e előtte. A nő elutasította a kérést, és mikor emlékeztette a férfit arra, hogy otthon felesége és gyerek várja, C. K. elvörösödött. Az esetről tudott a műsor két producere, Courteney Cox ( a Jóbarátok Monica-ja) és David Arquette is, ezt meg is erősítették a lapnak. 2015-ben C.K. végül levélben kért elnézést Corrytól, amiért mutogatta magát, a nő azonban emlékeztette, hogy nem mutogatta magát, hanem maszturbálni akart előtte.

Az ötödik, névtelenül nyilatkozó nő a kilencvenes évek végéről származó sztorit osztott meg a lappal. A The Chris Rock Showban dolgozott együtt a humoristával, aki többször is arra kérte, nézze végig maszturbálását. Az akkor húszas éveiben járó nő belement abba, hogy C. K. saját irodai asztalán elégítse ki magát a jelenlétében.

A New York Times megkereste Louis C.K.-t is az ügyben, de a humorista menedzserén keresztül sem akart reagálni a részletes beszámolókra.

Mint ismert, a cikk publikálása előtt lett volna Louis C.K. új filmjének New York-i premiervetítése, amit azonban a forgalmazó, a The Orchard végül lemondott. A humorista péntek este Stephen Colbert műsorának vendége lett volna, de azt a szereplését is lemondta.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Retró, kagylós mobiltelefon lehet a Galaxy Buds Próból

Retró, kagylós mobiltelefon lehet a Galaxy Buds Próból

Hivatalos: újra Dárdai Pál a Hertha BSC vezetőedzője

Hivatalos: újra Dárdai Pál a Hertha BSC vezetőedzője

Az Apple lecserélte az Intelt, mert méretre és feladatra készülnek az új chipek

Az Apple lecserélte az Intelt, mert méretre és feladatra készülnek az új chipek