szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Hogyan próbál leállni a 44 éves férfi, aki életének több mint felét drogozással töltötte?

A Tabukról tabuk nélkül című műsor a Spektrum TV-n olyan kérdéseket boncolgat, melyekről gyakran inkább nem beszélünk, legyen szó halálról, gyászról, függőségekről, szexuális identitásról és szokásokról, atipikus családokról vagy akár eltitkolt bűnökről.

Egy ma már józan pénzügyi szakember elmesélte nekünk, hogyan jutott el a Wall Streetről a börtönig, és azt is, hogyan igyekszik megbirkózni függőségével.

De hogyan telnek a napok annak a férfinak, Zsoltnak, aki 14 hónapja ül a baracskai fegyházban kábítószerrel való visszaélés, heroinkereskedelem miatt? Hogyan lehet, hogy éppen egy addiktológiai osztályon fekve szúrta magába először a fecskendőt?

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Újabb incidens Franciaországban: agyonlőttek egy fegyverest

Újabb incidens Franciaországban: agyonlőttek egy fegyverest

Magyar ügyvezető igazgatója lesz az IMF-nek

Magyar ügyvezető igazgatója lesz az IMF-nek

Keanu Reeves levágta a haját a Mátrix 4-re

Keanu Reeves levágta a haját a Mátrix 4-re