szerző:
hvg.hu

A kisorsolt nyertes végül nem mert elmenni a vacsorára.

Választás 2018
Diadalmámor és totális összeomlás - ez maradt a 2018-as parlamenti választás után. Magyarország tehát egyrészt olyan, mint volt immár nyolc évig, eközben mégis egészen más lett, mint április 8-án reggel volt. A nagy kérdés most az: hogy jutottunk idáig, és mi jön most. Igyekszünk válaszokat találni.
Friss cikkek a témában

Míg Orbán Viktor személyesen, telefonon buzdította szavazásra a választópolgárokat, addig Kelemen Anna egy vele eltöltött estével próbálta szavazásra bírni az embereket. A választás után ki is sorsolta a nyertest, a Bors viszont azt írja, hogy a férfi virágot küldött maga helyett, vagyis nem élt a fődíjjal.

Kelemen Anna választási nyereményjátékát egyébként több mint egymillióan nézték meg, és több ezren jelentkeztek. Kelemen, aki korábban maga is indulni akart a választáson, végül a budapesti N. Zsoltot sorsolta ki. A lap szerint a férfi egy szál rózsát és egy levelet küldött maga helyett a vacsora helyszínére, és ezt írta: „Bocsásson meg nekem, ön egy csődört várt, de én gyáva nyúl vagyok”.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A magas árak és a korrupció miatt vonultak utcára Bulgáriában

A magas árak és a korrupció miatt vonultak utcára Bulgáriában

Visszavett karácsonyi kampányturnéjából a Coca-Cola

Visszavett karácsonyi kampányturnéjából a Coca-Cola

Gyurcsány: Az ellenállás folytatódik

Gyurcsány: Az ellenállás folytatódik

Egyetlen előadásra visszatérhet Sas József

Egyetlen előadásra visszatérhet Sas József

Feljelentést tett az LMP Gruevszki ügyében

Feljelentést tett az LMP Gruevszki ügyében

Mi a siker titka? Alex Ferguson segít megérteni!

Mi a siker titka? Alex Ferguson segít megérteni!