szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Egy pécsi hotel tűzfalára egy kölyökkutya képe került a kétfarkúak Rózsa Sándor I. Kampánypénz Tékozló Alapjának jóvoltából.

Az alap, vagy ahogy a Magyar Kétfarkú Kutya Párt hivatkozik rá, RÓSÁNÉKATÉKA, a választási kampányra kapott pénz elköltésére kiírt pályázata volt. Olyan magánszemélyek, csoportok, szervezetek indulhattak rajta, akik minél több ember számára használható, vicces, hiánypótló, vagy a környéküket jobbá tevő projektek megvalósításához kerestek forrást.

Az egyik ilyen a fotorealisztikus graffitiket készítő TakerOne-é volt, aki egy border collie-kölyköt álmodott egy pécsi házfalra egy kétfarkú papírkutya társaságában.

A mű a napokban készült el, hivatalos átadása kedden délután lesz.

Arról, hogy mennyit és mire költöttek a kampányban, itt beszélt Kovács Gergely, az MKKP elnöke.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat. 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Annyira drámai a sarkvidéki felmelegedés, hogy már Putyin sem viccelődik rajta

Annyira drámai a sarkvidéki felmelegedés, hogy már Putyin sem viccelődik rajta

A bukott ERP-projektek sötét titkai

A bukott ERP-projektek sötét titkai

Boldogan élik meg a hírhedt Topház volt lakói, hogy megmentették őket

Boldogan élik meg a hírhedt Topház volt lakói, hogy megmentették őket