szerző:
hvg.hu

A 28 évesen elhunyt DJ és producer családja csütörtökön közleményt adott ki. „Tim érzékeny srác volt, aki imádta a rajongóit, de kerülte a rivaldafényt” – írták róla. A szövegben konkrétan nem szerepel, de utalnak arra, hogy Avicii öngyilkos lett. A híroldalak világszerte ezzel a címmel hozták le a család közleményét.

Sokan még mindig sokkosak Avicii halála miatt, a család csütörtöki közleménye azonban újabb sokkot jelenthet a rajongóknak és mindenkinek, aki szerette a tragikusan fiatalon elhunyt DJ-t és producert.

Avicii múlt pénteken hunyt el Omán fővárosában, Maszkatban. Halálhírét hivatalos forrásból közölték, és azon keresztül a család azonnal közölte, hogy mást egyelőre nem mondanak, és kérték: mindenki tartsa tiszteletben a gyászt.

A DJ és producer megrendült egészségéről ő maga beszélt korábban, és arról is, hogy azért hagyta abba a turnézást, mert sok volt neki, saját magára és a stúdiómunkára akart koncentrálni.

Múlt héten felmerült természetesen, hogy a betegségben hunyt el, de a rendőrség csak annyit közölt a halála ügyében: kizárható az idegenkezűség.

Tim Bergling vagyis Avicii családja csütörtökön közleményt adott ki, amelyből kiolvasható, miért siklott ki a fiatal tehetség élete.

„A mi szeretett Timünk nyughatatlan, törékeny művészlélek volt, aki kereste az élet értelmét. Egy maximalista volt, aki bejárta a világot, keményen dolgozott, és ez hihetetlen stresszel járt. Amikor befejezte a turnézást, meg akarta találni a belső békéjét, hogy boldog legyen, és azzal foglalkozzon, amit a legjobban szeretett: a zenével. Sokat agyalt azon, mi az élet értelme, mi a boldogság. Nem tudta már tovább csinálni. Békét akart. Tim nem arra a hajtásra született, amiben végül találta magát. Egy érzékeny srác volt, aki imádta a rajongóit, de kerülte a rivaldafényt. Tim, mindig szeretni fogunk és nagyon hiányzol. Megőrzünk emlékezetünkben téged és a zenédet. Szeretünk: A család”

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
hvg.hu Kult

Avicii halála: Madonna, David Guetta és az Imagine Dragons is búcsúzik

Mint arról korábban beszámoltunk, péntek délután elhunyt Avicii. A világszerte ismert DJ és producer fájdalmasan fiatalon, 28 évesen ment el. Halálának okáról hivatalos tájékoztatás még mindig nincs, de azt tudni lehet, hogy két évvel ezelőtt súlyos alkoholproblémái miatt akut hasnyálmirigy-gyulladása lett, és még azelőtt eltávolították az epehólyagját és a féregnyúlványát.

Úgy megváltozik az autók műszerfala, hogy rá sem fog ismerni

Úgy megváltozik az autók műszerfala, hogy rá sem fog ismerni

Matolcsy megmutatta a nemzet aranyát

Matolcsy megmutatta a nemzet aranyát

Jó hír, ha iPadje van: érkezik rá a teljes értékű Photoshop

Jó hír, ha iPadje van: érkezik rá a teljes értékű Photoshop

Letiltottak egy rém ijesztő Spotify-reklámot

Letiltottak egy rém ijesztő Spotify-reklámot

Valóságos fegyverarzenált találtak egy miskolci férfi otthonában a rendőrök – fotók, videó

Valóságos fegyverarzenált találtak egy miskolci férfi otthonában a rendőrök – fotók, videó

A strasbourgi bíróság elmarasztalta Magyarországot a tankönyvpiac államosítása miatt

A strasbourgi bíróság elmarasztalta Magyarországot a tankönyvpiac államosítása miatt