szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Hát persze, hogy egy Facebook-posztban jelentette be.

A háromszoros olimpiai bajnok úszó oldala azután tűnt el, hogy május 24-én bejelentette: edző-férjével, Shane Tusuppal nem tudták rendezni magánéleti problémáikat, így a továbbiakban nem vele készül.

Tusup még aznap este kiteregette a családi szennyest, és leírta, hogy szerinte mik a Hosszú által emlegetett "magánéleti problémák". Azt állította, hogy Hosszú többször is megcsalta edzőtársával, Dudás Dániellel. Ekkor a háromszoros olimpiai bajnok Facebook-oldala már nem volt elérhető.

Hosszú Katinkáék milliárdosok lehetnek, mégsem tudni, fizetnek-e a Duna Arénáért

Csúnya szappanoperává duzzadt Hosszú Katinka és Shane Tusup válása, ami üzleti vállalkozásaikat is visszavetheti. Zűrzavaros az egykori úszó-világbajnokság helyszínének utóélete is.

Másnap reggel a sportoló egy másik közösségi felületre, az Instagram-oldalára azt írta ki: "Sajnos a Facebook-oldalam törölve lett, ketten Shane-nel voltunk a kezelői, és nem én töröltem le... Dolgozom a megoldáson, remélhetőleg minél hamarabb újra ott is kommunikálhatok Veletek."

Az 503 ezer követővel rendelkező oldal kedd délelőtt vált újra elérhetővé.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Hamvay Péter: Újraírnák

Hamvay Péter: Újraírnák

Így találjon új munkaerőt három nap alatt

Így találjon új munkaerőt három nap alatt

Vezess.hu: Az autószervizek nyitva maradhatnak

Vezess.hu: Az autószervizek nyitva maradhatnak