szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A háromszoros olimpiai bajnok úszó maga közölte a hírt, a pletykákat megelőzendő.

"Szeretnék mindenféle pletykát megelőzni, sajnos Shane-el nem sikerült a magánéleti problémáinkat rendezni, így a továbbiakban nem az ő vezetésével készülök. Jelenleg is folyik a felkészülésem a versenyekre, miközben keresem a megfelelő szakmai hátteret a pályafutásom következő szakaszára" – írta közösségi oldalán az úszó.

Hosszú és edző-férje, Shane Tusup kapcsolata a múlt év végén romlott meg, amit az úszó decemberben ismert el.

A januári Az Év Sportolója-gálán, miután az amerikai tört magyarsággal, könnyek között bocsánatot kért tőle, a sportoló arról beszélt, hogy elfáradt a házasságuk, de dolgoznak a megoldáson. Ennek ellenére, úgy tűnt, elkezdődik az osztozkodás: a pár több érdekeltségét megszüntette, alkalmazottakat küldött el.

Később a bulvársajtóban megjelent a hír, hogy Hosszú beadta a válókeresetet, nem sokkal később viszont kiderült, hogy felfüggesztette azt. Március végén, több hónapnyi kihagyás után a pár újra közös képet tett közzé a közösségi médiába, majd ismét együtt utaztak, jártak az Egyesült Államokban, Japánban.

Utolsó közös fotójukat is onnan posztolták egy hónappal ezelőtt, Tusup születésnapján.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Sport

Hosszú Katinka volt edzője beleszállt Shane Tusupba

Közzétette a Hosszú Katinka korábbi amerikai edzőjével készített teljes interjút az M4 Sport. Dave Salo ebben nemcsak bocsánatot kért a háromszoros olimpiai bajnokról, de beszélt annak férjéről, Shane Tusupról is. Akit ugyancsak ismer, mivel a trénere volt a Kaliforniai Egyetemen.

hvg.hu Sport

Hosszú Katinka júniusban újra versenyez

A háromszoros olimpiai bajnok úszó az év elején tartott egy rövidebb szünetet, de már újra teljes erőbedobással edz, és hamarosan ismét versenyez is.

Múzeumi tárgy lett Anthony Fauci híressé vált koronavírus-bábujából

Múzeumi tárgy lett Anthony Fauci híressé vált koronavírus-bábujából

Már készül az új biztonságos kereső, ami legyűrné a Google-t

Már készül az új biztonságos kereső, ami legyűrné a Google-t

A dohányboltok is nyitva maradhatnak

A dohányboltok is nyitva maradhatnak