szerző:
hvg.hu

A háromszoros olimpiai bajnok úszó maga közölte a hírt, a pletykákat megelőzendő.

"Szeretnék mindenféle pletykát megelőzni, sajnos Shane-el nem sikerült a magánéleti problémáinkat rendezni, így a továbbiakban nem az ő vezetésével készülök. Jelenleg is folyik a felkészülésem a versenyekre, miközben keresem a megfelelő szakmai hátteret a pályafutásom következő szakaszára" – írta közösségi oldalán az úszó.

Hosszú és edző-férje, Shane Tusup kapcsolata a múlt év végén romlott meg, amit az úszó decemberben ismert el.

A januári Az Év Sportolója-gálán, miután az amerikai tört magyarsággal, könnyek között bocsánatot kért tőle, a sportoló arról beszélt, hogy elfáradt a házasságuk, de dolgoznak a megoldáson. Ennek ellenére, úgy tűnt, elkezdődik az osztozkodás: a pár több érdekeltségét megszüntette, alkalmazottakat küldött el.

Később a bulvársajtóban megjelent a hír, hogy Hosszú beadta a válókeresetet, nem sokkal később viszont kiderült, hogy felfüggesztette azt. Március végén, több hónapnyi kihagyás után a pár újra közös képet tett közzé a közösségi médiába, majd ismét együtt utaztak, jártak az Egyesült Államokban, Japánban.

Utolsó közös fotójukat is onnan posztolták egy hónappal ezelőtt, Tusup születésnapján.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
hvg.hu Sport

Hosszú Katinka volt edzője beleszállt Shane Tusupba

Közzétette a Hosszú Katinka korábbi amerikai edzőjével készített teljes interjút az M4 Sport. Dave Salo ebben nemcsak bocsánatot kért a háromszoros olimpiai bajnokról, de beszélt annak férjéről, Shane Tusupról is. Akit ugyancsak ismer, mivel a trénere volt a Kaliforniai Egyetemen.

hvg.hu Sport

Hosszú Katinka júniusban újra versenyez

A háromszoros olimpiai bajnok úszó az év elején tartott egy rövidebb szünetet, de már újra teljes erőbedobással edz, és hamarosan ismét versenyez is.

Sokak életét könnyítheti meg az Office legújabb frissítése

Sokak életét könnyítheti meg az Office legújabb frissítése

A Kétfarkú megörökítette a rendőrség Baskyt kereső levelét, de nem akárhogy

A Kétfarkú megörökítette a rendőrség Baskyt kereső levelét, de nem akárhogy

Biztonsági rizikót jelent a pénzért adott EU-állampolgárság

Biztonsági rizikót jelent a pénzért adott EU-állampolgárság

Kilép a Jobbikból a frakcióból kizárt Volner János

Kilép a Jobbikból a frakcióból kizárt Volner János

Már forgatják a filmet a GTA 5 hihetetlen sikeréről

Már forgatják a filmet a GTA 5 hihetetlen sikeréről

"Fatális hiba nem megszavazni a Mártát" - durva hétvége elé néz az LMP

"Fatális hiba nem megszavazni a Mártát" - durva hétvége elé néz az LMP