szerző:
hvg.hu

Orbán Viktor vakációra készülhet, ugyanis péntek délelőtt fél 10 körül megjelent egy kép a Facebook-oldalán, amelyen egyelőre egy Ó betű, valamint ő és Angela Merkel német kancellár láthatók.

A vakációra készülő iskolásoknál bevett szokás, hogy a nyári szünet közeledtével betűnként elkezdik felvésni a szünidőt, hogy ezzel is érzékeltetni tudják: pár nap és kitör a nagy szabadság.

De mit akart mondani vajon Orbán a paintes megoldással készült képpel?

A bejegyzés alatt sokan próbálják kitalálni a megfejtést, ezekből mazsoláztunk. Ön szerint melyik a jó válasz? Szavazzon!

Mire gondolt Orbán a képpel?

Szavazzon!

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

 

 

 

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!