szerző:
hvg.hu

Elvakította a napfény, ezért haladt szemben a forgalommal.

Épp készülő filmje, a 22-es csapdája forgatására tartott George Clooney Szardínián, amikor egy autós a robogójának ütközött – írtuk korábban.

Egy térfigyelő kamera felvételén jól látszott a baleset: egy autós áthajtott a szembe sávba, majd a vele szemben szabályosan közlekedő Clooney belecsapódott, a motorháztetőre zuhant, és legurult az úttestre. Motorja közvetlenül mellette csapódott be.

Az ütközés ereje hatalmas volt, a baleset egyik szemtanúja szerint Clooney kiabált, és amikor a testőre levette róla a sisakját, úgy tűnt, nem tudja mozgatni a lábait.

Nemrég a sofőr, a 64 éves Antonello Viglino is megszólalt az esettel kapcsolatban. MInt elmondta, nem látott semmit, mert teljesen elvakította a nap, ezért haladt a forgalommal szemben. "Éppen fordulni akartam, csak egy kis utat tettem meg a fehér vonal felé" – mondta. A felvételen is látszott, hogy ekkor jött szembe a férfival a két motoros, az első Clooney testőre volt, a második a színész.

"Amikor lekerült róla a sisak, felismertem. Próbáltam nyugodt maradni, de nagyon aggódtam, hogy súlyosan megsérült. Soha nem tudtam volna elképzelni, hogy egyszer elütném George Clooney-t" – idézi a sofőrt a Telegraph.

A színészt azonnal kórházba vitték, de rövidesen kiengedték. Nem tört el egyetlen csontja sem, csak kisebb zúzódásokat szerzett, de a térdével fizioterápiára kell járnia. Jelenleg otthon gyógyul.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!