szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Csodalámpa Alapítvánnyal közösen szervezett program keretében beteg kisgyerekek álmait segíthet megvalósítani.

A ​Budapest ​Park nemcsak koncertektől hangos, hanem minden hónap első vasárnapján átváltozik Pöttömkert​té is. A szervezők ilyenkor interaktív ​gyerekprogra​mokkal, előadásokkal várják a kisgyermekes családokat.

A Pöttömkert emellett különös figyelmet fordít a civil szervezetek jelenlétére is. Ennek keretében a legközelebb augusztus 5-re szervezett gyerekprogramon kiemelt szerephez jut a Csodalámpa Alapítvány, amely 2003 óta teljesíti életveszélyesen beteg gyermekek egy-egy különleges kívánságát. Céljuk, hogy egy-egy gyermekálom megvalósulásával örömet és kitartást adjanak a kicsiknek és családjuknak a hosszú kezelések elviseléséhez. Az alapítvány az elmúlt másfél évtizedben több mint 3415 kívánságot teljesített.

A Budapest Park és a Pöttömkert most arra buzdít mindenkit, hogy akár egy minimális összeggel is, de támogassa egy beteg kisgyermek álmát.

A Csodalámpa számlaszáma: 10918001-00000015-99050010, UNICREDITBANK – utaláskor a közlemény mezőbe azt kell beírni: "Budapest Park" – így tudni fogják, hogy mennyit hozott össze a Park közössége adományként!

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!