szerző:
hvg.hu

Női ruhába öltözött a thai apuka, hogy a gyerekei is ünnepelhessék az anyák napját.

Chatchai Panuthai, “Sam” egyedül neveli két gyerekét, az 5 éves Ozone-t és a 3 éves Imsome-t. Augusztus 12-én a fiai iskolájában anyák napi ünnepség volt, aminek része, hogy a gyerekek letérdelnek az anyjuk elé, és megköszönik neki azt a sok jót, amit tesz értük, írja az Indy100.

Csakhogy a fiúk anyja a válást követően Európába költözött, így a gyerekek kimaradtak volna az eseményből.

Hogy ezt elkerülje, Sam szívmelengető ötlettel állt elő: női ruhát vett fel, és beült az anyukák közé:


Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!