szerző:
hvg.hu

Két napja pingálta fel valaki az egyik településen, amivel valószínűleg új rekord is született: ez az eddig legtovább élő ilyen graffiti!

Valószínűleg rekordhosszú életúttal rendelkező Orbán-graffitire lett figyelmes egy olvasónk Békés megyében: mint levelében írta, már a második napja, hogy látja, de még mindig nem történt intézkedés, pedig a firka nagyon is feltűnő helyre került ki. Bezzeg, ha a fővárosban fújták volna föl: a hétfői RTL Híradója számolt be arról, hogy Budapesten sokkal hamarabb eltakarítják a politikai tartalmú és/vagy közízlést sértő graffitiket, mint a többit.

A Békés megyében falra fújt Orbán egyébként valószínűleg Békéscsabán látható – olvasónk ezt nem írta a kép mellé, de a környék alapján erős a gyanúnk.

©

A minta először Budapesten tűnt fel, sokáig a street artos Banksy művének hitték, de kiderült, valójában a Kétfarkúak készítették azt. Ahogy a Mészáros Lőrincet Super Marióként ábrázoló változatot is, amely városszerte, illetve még Felcsúton is megörökítettek.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!