szerző:
hvg.hu

Ezúttal éppen Felcsúton, az újonnan épített buszmegállóban lehet megtekinteni a festményt.

Az utóbbi időben egyre több helyen bukkant fel az a kisvasutazó Orbán Viktort ábrázoló graffiti. A festményeket először a világhírű Banksy művének tartották, később azonban kiderült, hogy több esetben is a Kétfarkú Kutya Párt volt az elkövető, majd miután a formát PDF formátumban elérhetővé tették, bárki felhasználhatta azt.

A falfestmény megjárta már a Szent János Kórházat (ahol szinte azonnal átfestették a képet az omladozó falon), a budapesti Rumbach Sebestyén utcát, de még Prágát is. Itt azonban nincs vége: most Felcsúton, a nemrég épített buszmegállóban látni a graffitit – igaz, nem a falra fújva, csak vászonra kifeszítve.

A képet a Kétfarkú Kutya Párt posztolt a Facebookon. Külön érdekesség, hogy éppen az általuk nemrég épített buszmegálló oldalán bukkant fel a műalkotás.

©

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!