szerző:
hvg.hu

Lucy Carrington nem vegán, még csak nem is vegetariánus, mégis úgy döntött, hogy a szibériai huskyjától megvonja a húst. Storm, a kutya a nyári hónapokban jött le a húsalapú étkezésről, ezek után döntött úgy a gazdája, hogy zöldségekkel kezdi el etetni. A nő szerint a kutyának kifejezetten jót tesz a húsmentes étrend, és még élvezi is.

Az attrakció felkeltette az egyik reggeli műsor érdeklődését is, és behívták a nőt és kutyáját, hogy teszteljék az állításait. Storm életmódváltása teljes csődnek bizonyult, amikor a kutya elé tettek két tálat: az egyikben zöldségek voltak, a másikban hús. A kutya azonnal rá ment a húsra.

Ezek után menetrendszerint befutottak a vélemények a közösségi oldalakon is, ahol állatkínzással vádolták meg Storm gazdáját. Sokan nem értették, miért gondolta jó ötletnek zöldségekkel etetni az állatot.

Az ügyben egy állatorvos vágott rendett, akik azt mondta, hogy a kutyák mindenevők, és ahhoz, hogy egészségesek maradjanak, húsra és zöldségekre is szükségük van. Lucy Carrington ezetk után azt mondta, megfontolja, hogy visszavezesse a húst Storm étrendjébe

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Handó visszavág

Handó visszavág

A meleg miatt drágul az áram

A meleg miatt drágul az áram

Orbán haragszik a sportvezetőkre

Orbán haragszik a sportvezetőkre

A Fidesz nemrég még megszavazta Sargentini jelentését

A Fidesz nemrég még megszavazta Sargentini jelentését

Csökkent forgalom, emelkedett a BUX

Csökkent forgalom, emelkedett a BUX

Sárga mellényes "taxisblokád", egy halottal

Sárga mellényes "taxisblokád", egy halottal