szerző:
hvg.hu

©

Ahogy megírtuk, Orbán Viktor részt vett a 3. Nomád Világjátékok megnyitóján Kirgizisztánban, ahol egyebek mellett a kazah, az azeri, a török és az üzbég elnök társaságában mutatkozott. Ezt ábrázolja a Miniszterelnöki Sajtóirodától származó fotó, amelyen balról jobbra Ilham Alijev azeri, Nurszultán Nazarbajev kazah, Szooronbaj Zseenbekov kirgiz, Recep Tayyip Erdogan török és Savkat Mirzijojev üzbég államfő, valamint Orbán Viktor miniszterelnök és Ramil Hasanov, a Türk Tanács főtitkára látható a türk nyelvű államok együttműködési tanácsának VI. ülése előtt a kirgizisztáni Csolpon-Atában.

Nyáron a V4-találkozó után lett téma a trottyosnadrág-gate, így ezen a fotón is akaratlanul feltűnik, hogy ezúttal is ugyanolyan hurkás a ruhadarab, ami kinagyítva már teljesen egyértelmű.

Június végén Peter Pellegrini, Szlovákia miniszterelnöke tette közzé a V4-ek találkozója után azt a felvételt, aminek köszönhetően Orbán Viktor harmonikázó nadrágja közbeszéd tárgya lett. A fotót Orbán nem osztotta meg, de más szemszögből készült felvételeket ő is közzétett Facebook-oldalán, azokon sokkal előnyösebben néz ki a nadrág.

Orbán ezek szerint továbbra sem hallgat sem a kritikus, jobban szabott ruházatot javasló hangokra, de még nyáron a grátisz méretre igazítást felajánló divattervező ajánlatával sem élt.

©

 Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!