szerző:
hvg.hu

A Miniszterelnöki Sajtóiroda adott közre egy képet csütörtökön Angela Merkel német kancellár és Orbán Viktor berlini találkozójáról, amelyen a két beszélgető vezető egy erkélyen látható hátulról.

Valószínűleg a V4-találkozó után elharapózó, országos visszhangot kiváltó, trottyosnadrág-gate miatt van, hogy az MTI által közölt fotón is óhatatlanul oda téved a szem. Sajnos, úgy tűnik, Orbán nem hallgat sem a kritikus, jobban szabott ruházatot javasló hangokra, de a grátisz méretre igazítást felajánló divattervező ajánlatával sem élt.

Mutatjuk a nagyított részletet (az eredeti kép a fejlécnél látható):

©

Június végén Peter Pellegrini, Szlovákia miniszterelnöke tette közzé a V4-ek találkozója után azt a felvételt, aminek köszönhetően Orbán Viktor harmonikázó nadrágja közbeszéd tárgya lett. A fotót Orbán nem osztotta meg, de más szemszögből készült felvételeket ő is közzétett Facebook-oldalán, azokon sokkal előnyösebben néz ki a nadrág.

Az évek óta működő viccportál, a Hírcsárda most sem tudta megállni, hogy ne kanyarítson mögé valami humoros kamusztorit. Eszerint a félresikerült ruhadarabot az azóta a magyar divatéletben komoly befolyást szerző kormányfő lánya, Orbán Ráhel "készítette".

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!