szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A tolvaj elfogásában még az eredeti Ross, vagyis David Schwimmer is kivette a részét. Meg is hálálták neki a brit rendőrök.

Az angliai Blackpool rendőrsége még október végén tette közzé egy felhívást, hogy kézre kerítsenek egy sörtolvajt. Az eset érdekessége, hogy a gyanúsított, akiről a biztonsági kamera felvételt is készített, pont úgy néz ki, mint a Jóbarátok Ross Gellerje.

A komédia egyik népszerű karakterét megformáló David Schwimmer kapott is az alkalmon: egy Twitterre kirakott videóval ő is eljátszotta a jelenetet, de a geg természetesen a rendőri munkát hivatott segíteni, hátha így többeknek sikerül azonosítaniuk a tolvajt.

A színész segítségének meg is lett az eredménye: a BBC most azt írja, elkapták a hasonmást, aki egészen Londonig jutott, ott kapcsolták le végül a hatóságok.

A lancashire-i rendőrség nem maradt hálátlan, Twitterükön David Schwimmernek is köszönetet mondtak.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A luxus felszíne alatt valami nagyon rohad

A luxus felszíne alatt valami nagyon rohad

Trump egyelőre nem árulja el, hogy elindul-e a 2024-es elnökválasztáson

Trump egyelőre nem árulja el, hogy elindul-e a 2024-es elnökválasztáson

Gyártási hiba árnyékolja be az AstraZeneca vakcinájának hatásosságát

Gyártási hiba árnyékolja be az AstraZeneca vakcinájának hatásosságát