szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A műsorvezető szerint pitiáner, kicsinyes dolog volt megvádolni és besározni őt.

Több mint egy évvel ezelőtt először Baukó Éva korábbi valóságshow-szereplő, később mások is szexuális zaklatással vádolták meg Havas Henriket. A műsorvezető akkori munkaadója, az ATV belső vizsgálatot indított az ügyben, majd úgy döntött, hogy nem hosszabbítja meg a műsorvezető 2017. december 31-én lejáró szerződését. Havas Henrik azóta nagyrészt eltűnt a nyilvánosság elől. Tavaly ősszel derült ki, hogy egy maffiakönyvön dolgozik, illetve az N1TV-n szerepelt egy közéleti műsorban.

Havassal most a Best magazin csinált interjút, amelyben elsősorban családi történetekről esett szó, de a műsorvezető néhány mondatban beszélt az őt ért vádakról is: „Sokan azt gondolják, hogy engem kinyírtak, de ez sem igaz. Az a sok mocsok, amit rám zúdítottak hónapokkal ezelőtt, annyit sem érdemel, hogy szóba hozzam. Pitiáner, kicsinyes dolog volt megvádolni és besározni” – mondta Havas hozzátéve, hogy nem ezért nincs más a képernyőn az ATV-nél: „Abban maradtunk, hogy most nem dolgozom náluk”. Havas a kilencvenes évek alvilágáról szóló könyve mellett Benkő Lászlóról, az Omega billentyűséről ír életrajzot.

Egyébként állítása szerint nem hiányzik neki a televízió, a közéleti kérdéseket viszont rendszeresen megvitatja a kisoroszi vegyesboltban.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
2300 lóerős új elektromos hiperautót terveznek Németországban

2300 lóerős új elektromos hiperautót terveznek Németországban

Több régióban is elfogyott a vakcinatartalék Olaszországban

Több régióban is elfogyott a vakcinatartalék Olaszországban

A Bakonyban már szakad a hó, több busz és autó is elakadt

A Bakonyban már szakad a hó, több busz és autó is elakadt