szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A levélke, amelyet egy bizonyos Barbarának címeztek, egy út menti virágágyásból került elő.

Az üzenetre a Glencoe Hajósklub titkára, Roselynn Michie bukkant rá, amikor csapatával egy rendezvény előtt rendet raktak a területükön. A csíkos füzetlapot a levélíró az A82-es út mentén elhelyezett virágdekorációba rejtette a skóciai Glencoe és Ballachulish között.

A virágokat még évekkel ezelőtt egy kiselejtezett csónakba ültették. Michie az ágyásban egy Tic Tac-dobozt talált, amelyben ott volt a levélke. "Meghatódtam a gondolattól, hogy valaki szerelmes üzenetet írt, és növények közé rejtette. Nagyon szerettem volna kideríteni, miről szólhat" – mondta a The Press and Journalnek.

Miután a levél fotóját megosztotta a közösségi médiában, egy hozzászóló felvetette, hogy a szöveg magyarul van, és segített megfejteni a tartalmát.

"Nagyon szeretném az írást eljuttatni a jogos tulajdonosának. Nem tudom, ki lehet. Van egy Barbara nevű barátnőm, aki a közelben lakik, először azt hittem, neki szólhat a levél, de persze nem így volt" – magyarázta a megtaláló. Hozzátette azt is, fogalma sincs, mióta lehetett az ágyásban az üzenet, és hogy Barbarának van-e fogalma arról, hogyan érez iránta a levélíró. "De nagyon szeretném összehozni őket" – jegyezte meg.

A lapban közölt kép szerint az írója a következőt írta a levélben:

"Szia!
Ha ezt elolvasod, akkor megtaláltad az üzenetet. Gratula :)
Gondolkoztam azon, hogy mit írjak, és két dolog jutott eszembe:
1. Hiányzol :)
2. Már egy hete itt vagyok Skóciában, és jobbnál jobb helyeket látok, remek…"

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!