szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Hit Gyülekezete közleményben cáfolta a Németh Sándornak tulajdonított szavakat.

A hvg.hu csütörtökön délután "Németh Sándor, Hit Gyülekezete" aláírással, a gyülekezet e-mailjére hasonlító címről levelet kapott. Ennek szerzője kommentárt kívánt fűzni korábbi híradásunkhoz, amelyben beszámoltunk róla, hogy egy videófelvétel szerint a Hit Gyülekezetét vezető Németh Sándor szerint a jógázás démonokat energizál. A hozzászólásnak helyt adtunk, ám csütörtök este a Hit Gyülekezete közleményben jelentette ki, hogy Németh Sándor ilyen levelet nem írt, tehát cáfolják a csütörtöki levélben szereplő, Németh Sándornak tulajdonított mondatokat. Az érintettől és olvasóinktól elnézést kérünk.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!