szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Szerencsére a görögök megtisztították nekünk az európai mozgásformákat.

Németh Sándor, a Hit Gyülekezete vezetője és az Orbán-kormány elkötelezett támogatója a jógát szakértette hosszasan, vette észre a 444.

Ezt a keletről származó mozgásformát egyébként emberek milliói választják világszerte jótékony fizikai és lelki hatásaiért. A jóga eredetileg a hinduizmus indiai kulturális környezetében fejlődött ki, ám a nyugati országokban a vallásos körítéstől lecsupaszítva gyakorolják.

Németh Sándor szerint viszont a jógázók minden esetben démonokat idéznek meg.

A Hit Gyülekezete YouTube-csatornájára feltöltött videóban kifejtette, hogy a jógát nem lehet leválasztani annak vallási részétől, azaz, hogy a keleti okkult világnézet része, és eredendően a démonok tiszteletére szánták.

Németh szerint a jógázás nem egészséges dolog, sőt démonokat energizál.

A Hit Gyülekezete vezetője ezután arról beszél, a jógaszalonokba járó “hölgyek és kisasszonyok, akik nagyon szépek akarnak lenni”, hatalmas pénzeket költenek el, hiszen a jóga Budapest legdrágább negyedeiben a legnépszerűbb.

Németh szerint a legprimitívebb, barbár törzseknél is láthatjuk, hogy a mozgással idézik meg a démonokat. Szerinte az európai mozgáskultúra ugyanakkor évezredeken keresztül tisztult, a görögök vívmánya, hogy a természetes életrendnek megfelelő mozgáskultúrát próbáltak kialakítani. A birkózásnak, futásnak a természetes erőhöz van kapcsolata, ezért nincs démonikus forrása.

És bár az olimpiákon is idegen isteneknek áldoztak, nyilvánvaló, hogy az a mozgáskultúra a természetes életrendből származik.

Ezután kiderült, hogy Németh problémája az animista megközelítéssel van, ahova odasorolja a buddhistákat is a keleti vallások kultuszai mellett.

És akik bemennek a jógaszalonokba, azok szerinte nem tudnak hinni. A démonok feladata pedig az, hogy az emberek szívét rombolják le.


VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Müller Cecília: Fiatalok is vannak lélegeztetőgépen

Müller Cecília: Fiatalok is vannak lélegeztetőgépen

Egy nőt gyanúsítanak azzal, hogy mérget küldött Donald Trumpnak

Egy nőt gyanúsítanak azzal, hogy mérget küldött Donald Trumpnak

Rákay Philip az SZFE vezetőiről: Egymásról is szép számban jelentgettek

Rákay Philip az SZFE vezetőiről: Egymásról is szép számban jelentgettek