szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Augusztus 30-án tér vissza a TV2-re a zenés szórakoztató show.

A műsor előző, hatodik szezonjában Stohl András, Liptai Claudia, Papp Szabi és Majka véleményezték a fellépő énekeset. A SorozatWiki információi szerint a Sztárban sztár zsűrijében egyedül Papp Szabi újrázik, a többiek helyett új tagok lesznek. Liptai Claudia helyét például Köllő Babett veszi át, Majka és Stohl András helyét pedig Bereczki Zoltán és – a karanténidőszakot segédmunkával átvészelő – Kökény Attila.

Bereczki Zoltán 2013-ban megnyerte a Sztárban sztár első évadát, majd a második, a harmadik és a negyedik szezonban ő volt a műsor egyik zsűritagja, úgyhogy ő nagy visszatérőnek számít. Kökény Attila és Köllő Babett viszont először ül be a Sztárban sztár zsűrijébe.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Egy hírben a NER

Egy hírben a NER

Ingyen fürdőbelépőt ad az időseknek a VI. kerület

Ingyen fürdőbelépőt ad az időseknek a VI. kerület

A koronavírus-járvány jótéteménye: az orrszarvúkra vadászók megijedtek tőle

A koronavírus-járvány jótéteménye: az orrszarvúkra vadászók megijedtek tőle